Uw partner in comfort

Geniet van optimaal slaapcomfort met een pocketveer matras van Matrassenstad. Een pocketveermatras geeft u stevige ondersteuning. Het pocketveerinterieur bestaat uit honderden metalen veren die per stuk zijn verpakt en verdeeld zijn over verschillende comfortzones.

13 artikelen  
Pocketveer matrassen van Matrassenstad: gegarandeerd een goede nachtrust

Gaat u alleen voor het allerbeste? Dan is een pocketveer matras hét matras dat u zoekt. Met een pocketvering matras bent u verzekerd van een goede nachtrust. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag optimaal functioneert. Een comfortabel matras is dus van essentieel belang. Bij Matrassenstad vindt u een uitgebreid assortiment pocketveermatrassen. Neem een kijkje in de webshop of kom langs bij Matrassenstad Breukelen.

De beste ondersteuning door een pocketveermatras

Een pocketvering matras geeft uw lichaam actieve ondersteuning. Of u op uw zij ligt of op uw rug, een pocketvering matras biedt ondersteuning, veerkracht en behoudt zijn hardheid door de jaren heen. Bij Matrassenstad vindt u pocketvering matrassen van de merken Pullman en Dutch Luxury Bedding.

Pullman pocketvering matrassen

Bij Matrassenstad vindt u onder andere pocketveer matrassen van het merk Pullman. De twee uitvoeringen pocketveermatrassen van Pullman zijn de Silverline en Goldline. Met deze matrassen bent u zeker van de juiste ondersteuning op de juiste plekken. De pocketvering matrassen van Pullman zijn in twee hardheden te verkrijgen, namelijk standaard en stevig. Zo is er altijd een matras dat perfect aan uw wensen voldoet.

Dutch Luxury Bedding pocketvering matrassen

Ook vindt u bij Matrassenstad pocketveer matrassen van het merk Dutch Luxury Bedding. De Bronze 240 bestaat uit 240 veren per m2. Wilt u meer ondersteuning? Dan is de Bronze 300 het model dat u zoekt. Dit pocketveermatras telt 300 veren per m2. Gaat u alleen voor het allerbeste? De Furioso telt 320 veren per m2. Van dit topmatras heeft u jarenlang plezier. Dit pocketveer matras geeft uw lichaam actieve ondersteuning en is optimaal ventilerend.

Kom eens langs bij Matrassenstad in Breukelen

Bent u benieuwd naar de matrassen die wij aanbieden? Kom gerust eens bij ons langs in Breukelen. Wij adviseren u graag. Bij Matrassenstad zijn alle matrassen altijd op voorraad, dus kunnen direct geleverd worden. Heeft u uw perfecte pocketveermatras gevonden, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis! Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.