Geniet van het ultieme slaapcomfort met een pocketveer matras van Matrassenstad. Een pocketveringmatras geeft u stevige ondersteuning. Het pocketveerinterieur bestaat uit honderden metalen veren die per stuk zijn verpakt en verdeeld zijn over verschillende comfortzones. Zo past de pocketvering matras zich perfect aan op uw lichaam en geniet u van de beste nachtrust.

12 artikelen  Een pocketveermatras voor de beste ondersteuning

Een pocketvering matras geeft uw lichaam actieve ondersteuning. Of u op uw zij ligt of op uw rug, een matras met pocketvering biedt ondersteuning, veerkracht en behoudt zijn hardheid door de jaren heen. Bij Matrassenstad vindt u pocketvering matrassen van de merken Pullman en Dutch Luxury Bedding. Of u nou op zoek bent naar een tweepersoons- of eenpersoonspocketveringmatras, bij ons vindt u de beste mastrassen.

De voordelen van een matras met pocketvering

Wanneer u graag optimaal ondersteund wordt wanneer u slaapt, is een pocketveermatras een uitstekende keuze. Dit type matras biedt namelijk een flink aantal voordelen. De matras bestaat namelijk uit honderden pocketveren die alle delen van uw lichaam ondersteuning bieden, zo wordt uw lichaamsgewicht perfect verspreid. Dankzij de goede drukverdeling zijn dit soort matrassen voor alle slaaphoudingen geschikt zijn. Omdat de pocketveren over de hele matras worden verspreid geniet u ook van geweldige ventilatie en vochtregulatie, uw matras zal altijd fris aanvoelen.

Pullman pocketvering matrassen

Bij Matrassenstad vindt u onder andere pocketveer matrassen van het merk Pullman. De twee uitvoeringen pocketveermatrassen van Pullman zijn de Silverline en Goldline. Met deze matrassen bent u zeker van de juiste ondersteuning op de juiste plekken. De pocketvering matrassen van Pullman zijn in twee hardheden te verkrijgen, namelijk standaard en stevig. Zo is er altijd een matras dat perfect aan uw wensen voldoet. Bovendien zijn de pocketveermatrassen ook voorzien van antiallergisch eigenschappen zodat u minder last van stof heeft.

Dutch Luxury Bedding pocketveringmatrassen

Ook vindt u bij Matrassenstad pocketveer matrassen van het merk Dutch Luxury Bedding. De Bronze 240 bestaat uit 240 veren per m2. Wilt u meer ondersteuning van uw ruggengraat? Dan is de Bronze 300 het model dat u zoekt. Dit pocketveermatras telt 300 veren per m2. Gaat u alleen voor het allerbeste? De Furioso telt 320 veren per m2. Van dit topmatras heeft u jarenlang plezier. Dit pocketveer matras geeft uw lichaam actieve ondersteuning en is optimaal ventilerend.

Pocketveer matrassen: gegarandeerd een goede nachtrust

Gaat u alleen voor het allerbeste? Dan is een pocketveer matras hét matras dat u zoekt. Met een pocketvering matras bent u verzekerd van een goede nachtrust. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag optimaal functioneert. Een comfortabel matras is dus van essentieel belang. Bij Matrassenstad vindt u een uitgebreid assortiment pocketveermatrassen. Neem een kijkje in de webshop of kom langs bij Matrassenstad Breukelen.

Kom eens langs bij Matrassenstad in Breukelen

Bent u benieuwd naar de matrassen die wij aanbieden? Kom gerust eens bij ons langs in Breukelen. Wij adviseren u graag. Bij Matrassenstad zijn alle matrassen altijd op voorraad, dus kunnen direct gratis geleverd worden. Heeft u uw perfecte pocketveermatras gevonden, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis! Zoekt u toch nog liever verder, kijk dan ook bij de traagschuimmastrassen en de koudschuimmatrassen. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.