7 zone matrassen


7 zone matrassen van Pullman

Voor een goede nachtrust is het erg belangrijk dat u op de juiste manier wordt ondersteund. Met een 7 zone matras weet u zeker dat uw lichaam de optimale steun krijgt. De 7 zonen van de matras zijn stuk voor stuk op de verschillende onderdelen van uw lichaam aangepast. Zo heeft dit type matras een druk verlagende werking die u het ultieme support biedt.

Wat doet een zeven zone matras

Wat een 7 zone matras zo goed voor u maakt, is de aandacht die aan de drukverdeling is besteed. Wanneer u gaat slapen licht u namelijk met uw hele lichaam op de matras, maar niet ieder lichaamsdeel heeft evenveel ondersteuning nodig. Het is ook wel zo logisch dat uw heupen en schouders meer druk geven op uw matras dan uw voeten. Door de matras in 7 zones te verdelen kan er voor ieder deel van uw lichaam het optimale ondersteuning bieden. De verschillende comfortzones zorgen er voor dat u postuur en lichaamsgewicht perfect op de matras passen.

Ultieme ondersteuning met een 7 zone matras

Als u vaak slecht slaapt of snel last van uw lichaam of rug heeft wanneer u wakker wordt kan een matras met 7 segmenten u helpen. Het voordeel van een 7 zone matras is dat het rekening houdt met een aantal belangrijke drukpunten. Door het aantal druk zones geniet u van de optimale ondersteuning en geniet u van extra comfort. Zo is een 7 zone matras perfect voor mensen die snel last van hun wervelkolom hebben. De 7 zones zorgen ervoor dat uw ruggengraat zo min mogelijk belast wordt tijdens het slapen.

Een breed assortiment aan 7 zone matrassen

Iedereen is anders, daarom is het belangrijk dat een nieuwe matras goed bij uw lichaam past. Zo hebben uw postuur, lengte, lichaamsgewicht en slaap positie allemaal invloed op wat voor matras het beste bij u past. Dit geld natuurlijk ook wanneer u een 7 zone matras wilt kopen. Zo is het erg belangrijk dat de zones zo zijn verdeeld dat u daadwerkelijk op de juiste manier ondersteund wordt. De 7 zone matrassen van Pullman zijn daarom in veel verschillende varianten te krijgen. De matrassen zijn in verschillende afmetingen te vinden, zo kunt u de perfecte lengte en breedte uitkiezen. Bovendien heeft u ook keuze uit verschillende hardheden.

Advies bij het kopen van een 7 zone matras

Bent u geïnteresseerd in een matras met 7 zones, bij Matrassenstad helpen wij u graag. Wij kunnen u adviseren over welke matras het beste bij uw lichaam past. Wanneer u langs komt bij onze winkel in Breukelen kunt u de matras gelijk meenemen. Wilt u de matras thuis laten bezorgen, dan wordt dit gratis geregeld! Zoekt u toch nog liever verder, kijk dan ook bij de traagschuimmastrassen en de koudschuimmatrassen. Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.