Traagschuim matras


Traagschuim matras kopen bij Matrassenstad

Op zoek naar een matras waar u heerlijk op kunt slapen? Dat vindt u natuurlijk bij Matrassenstad. Wij hebben diverse matrassen en is geschikt voor elk lichaam. Wat dacht u van een traagschuim matras? De matras is gemaakt van Polyurethaan. Daarnaast bestaat het schuim uit holle open cellen. Dit zorgt ervoor dat de cellen niet geheel afgesloten worden, waardoor de lucht in de cellen niet samengeperst wordt wanneer het schuim in elkaar gedrukt wordt. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het traagschuim langzaam terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm.

Een matras van traagschuim bestaat niet volledig uit traagschuim. Ondanks de naam is alleen het bovenste gedeelde van het matras van traagschuim gemaakt. Meestal is de kern van de matras gemaakt van koudschuim of pocketveren.

Traagschuim biedt een bijzonder ligcomfort. Het ondersteunt en verdeelt op een juiste wijze uw lichaamsgewicht. Daarnaast reageert het traagschuim ook op uw lichaamstemperatuur. Dat werkt als volgt: als u gaat liggen op uw matras, wordt het matras warm en past het traagschuim zich aan de lichaamsvormen.

De voordelen van traagschuim matras

Het traagschuim matras heeft ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het matras zich vormt naar uw lichaamsvormen en zich perfect vormt naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor biedt het schuim nauwkeurige ondersteuning. Ook is het handig dat het erg druk-verlagend is. Vind u kuilvorming vervelend? Dat kent het traagschuim matras niet. Hierdoor heeft het matras een lange levensduur en kunt u gemiddeld 10 jaar van het matras genieten. Wij zetten speciaal voor u de voordelen nog even op een rijtje:

  • Vormt zich perfect naar uw lichaam
  • Nauwkeurige ondersteuning
  • Werkt druk-verlagend
  • Geen kuilvorming
  • Lange levensduur (gemiddeld 10 jaar)

Traagschuim matras vindt u bij de Matrassenstad

Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Wilt u een eenpersoons of een tweepersoonsmatras? Of bent u op zoek naar een twijfelaar? Bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Bestel uw gewenste matras online, of kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw gewenste matras.