Traagschuim matras kopen bij Matrassenstad


Bent u op zoek naar een goede kwaliteit traagschuimmatras? Dan bent u bij Matrassenstad op het juiste adres. Een traagschuim matras is een ideale keuze wanneer u graag veel ondersteuning wilt, het past zich namelijk perfect aan op uw lichaam. Bovendien is het een matras dat goed op uw lichaamstemperatuur reageert, ideaal voor een comfortabel nachtrust.

De beste traagschuim matrassen bij matrassenstad

Op zoek naar een matras waar u heerlijk op kunt slapen? Dan bent u bij Matrassenstad op de juiste plek. Wij hebben diverse matrassen en is geschikt voor elk lichaam. Zo hebben wij verschillende soorten traagschuimmatrassen. Zo hebben wij zowel eenpersoons als tweepersoonsmatrassen van traagschuim, bovendien kunt u ook uit verschillende diktes kiezen.

Traagschuim matrassen zijn ontzettend populair en dat is met goede reden. Dit type matras is van Polyurethaan gemaakt, daarnaast bestaat het schuim uit holle open cellen. Dit zorgt ervoor dat de cellen niet geheel afgesloten worden, waardoor de lucht in de cellen niet samengeperst wordt wanneer het schuim in elkaar gedrukt wordt. Zo past het traagschuim zich helemaal op uw lichaam aan. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het traagschuim langzaam terugkeert in zijn oorspronkelijke vorm. Het maakt niet uit hoe u op de traagschuim matras licht, het zal u altijd de ultieme ondersteuning bieden.

Traagschuimmatrassen van topkwaliteit

Een matras van traagschuim bestaat niet volledig uit traagschuim. Ondanks de naam is alleen het bovenste gedeelde van het matras van traagschuim gemaakt. Meestal is de kern van de matras gemaakt van koudschuim of pocketveren. Traagschuim biedt een bijzonder ligcomfort. Het ondersteunt en verdeelt op een juiste manier uw lichaamsgewicht. Daarnaast reageert het traagschuim ook op uw lichaamstemperatuur. Dat werkt als volgt: als u gaat liggen op uw matras, wordt het matras warm en past het traagschuim zich aan de lichaamsvormen.

Bij Matrassenstad vindt u verschillende soorten traagschuim matrassen, onder andere van het topmerk Pullman. Een Pullman matras van traagschuim biedt ook nog eens antiallergische eigenschappen én 5 jaar garantie. Bovendien heeft een Pullmanmatras meerdere zones, zo past het zich perfect op uw lichaam aan.

De voordelen van traagschuim matras

Het traagschuim matras heeft ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het matras zich vormt naar uw lichaamsvormen en zich perfect vormt naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor biedt het schuim nauwkeurige ondersteuning. Ook is het handig dat het erg druk-verlagend is. Vind u kuilvorming vervelend? Dat kent het traagschuim matras niet. Hierdoor heeft het matras een lange levensduur en kunt u gemiddeld 10 jaar van het matras genieten. Wij zetten speciaal voor u de voordelen nog even op een rijtje:

  • Vormt zich perfect naar uw lichaam
  • Nauwkeurige ondersteuning
  • Werkt druk-verlagend
  • Geen kuilvorming
  • Lange levensduur (gemiddeld 10 jaar)

Koop uw traagschuimmatras bij Matrassenstad in Breukelen

Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Wilt u een eenpersoons of een tweepersoonsmatras? Of bent u op zoek naar een twijfelaar? Bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Bestel uw gewenste matras online, of kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw gewenste matras.