Een goede nachtrust is van essentieel belang. Bent u op zoek naar een goed, comfortabel matras? Gaat u alleen voor het allerbeste? Bij Matrassenstad vindt u de beste matrassen voor een scherpe prijs. Bekijk het aanbod hoogwaardige kwaliteit matrassen in de webshop.

13 artikelen  Optimaal slaapcomfort | Dutch Luxury Bedding

De collectie van Dutch Luxury Bedding bestaat onder andere uit de Anglaise. Dit koudschuim matras is gemaakt van HR-schuim, wat zorgt voor een hoge veerkracht. De Bronze 240, de Bronze 300 en de Furioso zijn comfortabele pocketveermatrassen en geven uw lichaam actieve ondersteuning.

Matrassen in alle lengte- en breedtematen

Alle matrassen van Matrassenstad zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Op die manier zijn ze geschikt voor elk bed. Bent u op zoek naar een matras voor een tweepersoons- of een eenpersoonsbed? Bij Matrassenstad vindt u het allemaal! Ook hebben wij matrassen die geschikt zijn voor het zogenoemde twijfelaar bed. Onze matrassen zijn beschikbaar in breedtematen 80 cm tot en met 180 cm. De lengtematen van onze matrassen zijn 200, 210 en 220 cm. Neem snel een kijkje in de webshop en bestel uw favoriete model.

Professioneel advies | Grote voorraad | Bezorging mogelijk

Een matras kopen is niet gemakkelijk. Een goede nachtrust valt of staat met een goed matras, maar dit is voor iedereen verschillend. Wilt u professioneel advies, kom dan bij ons langs op locatie. Matrassenstad is gevestigd in Breukelen (provincie Utrecht). U bent van harte welkom! Wij helpen u graag met het vinden van uw geschikte matras. Koopt u een matras bij Matrassenstad, dan profiteert u bovendien van de vele voordelen, waaronder bezorging. Matrassenstad heeft tevens een grote voorraad, waardoor uw gewenste matras altijd op voorraad is.