Comfortabele Pullman matrassen bij Matrassenstad

Matrassenstad heeft van het merk Pullman de Silverline en Goldline collectie in het assortiment. Deze Pullman matrassen zijn be…

9 artikelen  

handeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.Bij Matrassenstad in Breukelen vindt u altijd uw gewenste Pullman matras. Zoekt u een matras waar u jarenlang plezier van heeft? Ga dan voor een Pullman Silverline matras! De Silverline matrassen scoren hoge cijfers in de test van de Consumentenbond. Bekijk hier het aanbod Pullman matrassen van Matrassenstad!

Pullman Silverline: hét matras voor ultiem slaapcomfort

Op zoek naar een matras voor ultiem slaapcomfort, wat na enkele jaren nog steeds als nieuw aanvoelt? Dan is een pocketveer matras van Pullman wat u zoekt. De matrassen in de Silverline collectie van Pullman bevatten een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones of een InSide pocketinterieur. Het interieur van het matras is afgedekt met een laag van comfortschuim of natuurlatex en een flexibele of jute drukverdeler. Het matras voelt daardoor stevig aan en geeft goede ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Bij Matrassenstad vindt u zes uitvoeringen van de Pullman Silverline, te weten:

Best getest: Pullman Silverline Luxury matrassen

De Luxury pocketveer matrassen van Silverline hebben een 7-zones honingraat interieur met nageharde veren. Dit pocketveringinterieur zorgt ervoor dat uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning ontvangt. De 7-zones zijn afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. Daarnaast is een Silverline Luxury matras uitgerust met elastische stretch met wol, zijde en katoen, waardoor u altijd verzekerd bent van een goede nachtrust.

Best getest: Pullman Silverline Excellence matrassen

De Excellence pocketveer matrassen van Silverline zijn al vier jaren op rij (2016, 2017, 2018 en 2019) bestempeld als 'Best getest' door de Consumentenbond. Van alle Silverline matrassen biedt de Excellence matrassenserie de beste ondersteuning voor zijslapers. Daarnaast wordt deze variant geprezen om zijn veerkracht en ventilerende eigenschappen. De Excellence matrassen bevatten allen een geavanceerd 7-zones honingraat pocketinterieur, afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler.

Best getest: Silverline Premier matrassen van Pullman

De Silverline Premier matrassenserie van het merk Pullman is, net als de Silverline Excellence serie, als beste getest door de Consumentenbond. Deze matrassen bieden de beste ondersteuning voor zijslapers. De Silverline Premier matrassen zijn uitgerust met een geavanceerd 7-zones pocketinterieur. Het pocketinterieur is bij de Premierserie afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Hierdoor voelt het matras steviger aan als u erop gaat liggen.

Geschikt voor iedere slaaphouding

Ligt u altijd op uw zij, of op uw rug? De matrassen in de Pullman Silverline collectie bieden altijd de gewenste ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Met ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen: de Silverline is een matras waar u jarenlang plezier van heeft.

Wat maakt Pullman Silverline matrassen bijzonder?

Alle matrassen van Pullman worden voorafgaand in de fabriek behandeld met zogenaamde Sensity®. Dit is een probiotica die op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Daarnaast is elk matras standaard uitgerust met handvatten, zodat u het matras eenvoudig om kunt draaien. Het regelmatig keren van uw matras bevordert de levensduur van het product, zodat u er langer plezier van kunt hebben. Ook kunt u bij Matrassenstad (zonder meerprijs) kiezen voor een standard (middelhard) of een firm (stevige) variant matras. Tot slot bieden wij altijd 5 jaar garantie op alle Pullman matrassen.

Pullman Goldline matrassen

Wilt u genieten van het hoogste slaapcomfort, koop dan een Goldline matras van Pullman. Matrassen van de hoogste kwaliteit vindt u bij Matrassenstad. Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk, dat is wat u ervaart als op een Pullman Goldline matras gaat liggen.

Goldline matrassen voor de beste ondersteuning

Bent u op zoek naar een matras dat perfect afgestemd is op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding? Dan is de Pullman Goldline precies wat u zoekt! Dit Pullman matras is voorzien van gezoneerde inside pocketvering, die tevens nagehard zijn. Dit betekent dat in de duurzame pocketveer ook nog een (kleinere) pocketveer zit, wat extra ondersteuning biedt. De Pullman matrassen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze matrassen gaan jarenlang mee.

Original matrassen: De absolute top matrassen van Pullman

De Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman, en beschikt over een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bent u op zoek naar een matras dat voorzien is van alle mogelijke luxe en technologie, dan is de Goldline Luxury precies wat u zoekt. De Goldline Excellence zijn afgedekt met een laag natuurlatex en een jute drukverdeler. Het vierde model van de Goldline collectie is Premier. Ook dit matras is uitermate comfortabel en biedt u de beste ondersteuning.

Goldline matrassen: verkrijgbaar alle formaten

Alle modellen zijn in verschillende formaten te verkrijgen: geschikt voor éénpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en twijfelaars. Ook zijn alle matrassen behandeld met Sensity: een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Wilt u alleen het allerbeste, ga dan voor een Goldine matras van Pullman. Bekijk snel het gehele assortiment van Pullman in de webshop van Matrassenstad.

Kom eens bij ons langs in Breukelen. Wij voorzien u graag van professioneel advies. Op die manier vindt u altijd het matras dat het beste bij u past. Door onze grote voorraad, is uw gewenste matras altijd beschikbaar. Bestelt u liever online? Ook dat is mogelijk! Bestel uw Pullman matras online bij Matrassenstad, dan wordt deze bij u thuisbezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop.

Matrassenstad: de (online) winkel voor uw perfecte matras

Wanneer u 's nachts goed slaapt, bent u overdag veel productiever dan wanneer u geen goede nacht draait. Een goed matras is daarom essentieel. Bij Matrassenstad vindt u matrassen in vele soorten, maten en merken, waaronder matrassen van het topmerk Pullman. Een matras voor een eenpersoons-, tweepersoonsbed of een twijfelaar: bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Wij voorzien u graag van professioneel advies. Bestelt u liever online? Ook dat kan! Uw matras wordt bij u bezorgd.