Bij Matrassenstad vindt u altijd uw gewenste matras. Zoekt u een matras waar u jarenlang plezier van heeft? Ga voor de Pullman Silverline! De Silverline matrassen scoren hoge cijfers in de test van de Consumentenbond. Bekijk hier het aanbod Pullman matrassen van Matrassenstad!

6 artikelen  

Pullman Silverline: hét matras voor ultiem slaapcomfort

Op zoek naar een matras voor ultiem slaapcomfort? Dan is een pocketveermatras wat u zoekt. De matrassen in de Silverline collectie van Pullman bevatten een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. Deze is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Het matras voelt daardoor stevig aan en geeft goede ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Bij Matrassenstad vindt u drie uitvoeringen van de Pullman Silverline, te weten: de Silverline Premier, de Silverline Excellence en de Silverline Luxury.

Geschikt voor iedere slaaphouding

Ligt u altijd op uw zij, of op uw rug? De matrassen in de Pullman Silverline collectie bieden altijd de gewenste ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Met ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen: de Silverline is een matras waar u jarenlang plezier van heeft.

De Pullman Silverline wordt verder gewaardeerd vanwege zijn ventilerende werking. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. Dit komt de kwaliteit van de veren ten goede en bevordert de levensduur van dit matras van Pullman.

Matrassenstad: de winkel voor uw perfecte matras

Wanneer u 's nachts goed slaapt, bent u overdag veel productiever dan wanneer u geen goede nacht draait. Een goed matras is daarom essentieel. Bij Matrassenstad vindt u matrassen in vele soorten, maten en merken, waaronder het topmerk Pullman. Een matras voor een eenspersoons-, tweepersoonsbed of een twijfelaar: bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Wij voorzien u graag van professioneel advies. Bestelt u liever online? Ook dat kan! Uw matras wordt gratis bij u bezorgd.