Ruilen en retourneren


Webshop Bestellingen

Retourneren aan Matrassenstad kan binnen 14 dagen. Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden en ongeopend in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Retourneren is niet mogelijk voor gepersonaliseerde / op maat geproduceerde artikelen zoals boxsprings en ledikanten en om hygiƫnische redenen voor goederen zoals matrassen, hoofdkussens en dekbedden.

Wilt u producten retourneren?

Bij uw online bestelling krijgt u een retourbon meegeleverd, deze vult u volledig in en stuur u met uw retourzending mee terug. Na ontvangst van uw retourzending wordt deze intern verwerkt, bij goedkeuring wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening of je ontvangt een nieuw product.

Wijze van retoursturen

Indien je een artikel wil retoursturen, dienen wij de producten in goede orde retour te krijgen.

Dit betekent dat de producten:

  • uitsluitend in de originele en onbeschadigde ongeopende verpakking zitten
  • in originele staat zijn
  • het product en/of de producten schoon zijn
  • retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden
  • een kopie van de factuur meesturen

Vraag bij retoursturen de voorwaarden na bij uw transporteur. Schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico. De transportkosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant.

Indien u het/de artikel(en) op de juiste wijze aan Matrassenstad retour stuurt, zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op de rekening terugstorten.

Adres voor retourzendingen:

Matrassenstad BV.

Keulschevaart 3A,

3621 MX Breukelen