Wilt u genieten van ultiem slaapcomfort? Kies dan voor een pullman matras. Van het merk Pullman hebben wij de Silverline en Goldline in het assortiment. De matrassen van de Goldline collectie zijn de absolute topmodellen van Pullman. De matras bestaat uit bepaalde delen dat voor een frisse slaapomgeving zorgt.

9 artikelen  
De Pullman matras ligt hartstikke comfortabel en vormt heerlijk naar uw lichaam. Hierdoor kunt u nog lekkerder slapen, aangezien u heerlijk in het matras wegzakt. Houdt u hier niet zo van? Wij hebben genoeg andere matrassen in ons assortiment die u vast heerlijk vindt liggen. Kom gerust langs bij de Matrassenstad in Breukelen. Wij helpen u graag bij het maken van de beste matras keuze.

Pullman Silverline: het matras voor het ultieme slaapcomfort

Met de Silverline edit van het Pullman matras heeft u elke nacht ultieme slaapcomfort. De matrassen in de Silverline collectie van Pullman bevatten een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. Deze is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Hierdoor voelt de matras stevig aan en geeft goede ondersteuning aan uw lichaam, ongeacht uw slaaphouding. Bij de Matrassenstad vindt u drie verschillende uitvoeringen, namelijk: de Silverline Premier, de Silverline Excellence en de Silverline Luxury.

Pullman Goldline: de matras met de beste ondersteuning

Bent u op zoek naar een matras dat perfect past bij uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding? Stop dan met zoeken, want de Pullman Goldline is precies wat u zoekt. Het matras bevat namelijk extra kleine pocketveren, wat voor extra ondersteuning zorgt. De Pullman matrassen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De matrassen gaan wel liefst jarenlang mee. Ook kunt u elk Pullman matras op een goed ventilerende, vlakke of verstelbare bedbodem gebruiken.

Pullman Original: de matras met de meeste comfort

Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve Triple Pocket InSide Pocketvering, die exclusief is ontwikkeld voor Pullman Original. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Pullman Original matrassen en boxsprings van rand tot rand geveerd zijn, ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineert Pullman met duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

Matrassenstad: De winkel voor uw perfecte matras

Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Wilt u een eenpersoons of een tweepersoonsmatras? Of bent u op zoek naar een twijfelaar? Bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Bestel uw gewenste matras online, of kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw gewenste matras