Koudschuim matras


Koudschuim matras kopen bij Matrassenstad

Op zoek naar een matras dat elke nacht als nieuw aanvoelt? Dat kan! Kies een heerlijk koudschuim matras en ervaar elke nacht, wanneer u slaapt, de voordelen. Een goede nachtrust is namelijk heel belangrijk. Op deze manier kunt u goed functioneren gedurende de dag. Wij hebben een groot assortiment aan matrassen. Bij ons vindt u de beste matrassen voor een scherpe prijs. In het bijzonder de koudschuim matras.

Koudschuim is op dit moment het hightech-schuim. Vooral voor matrassen biedt het een geweldig eigenschap. De open celstructuur die koudschuim van nature heeft zorgt ervoor dat het materiaal goed ventileert en goed vocht doorlaat. De open celstructuur zorgt er ook voor dat het koudschuim matras relatief koel blijft.

Vind u kuilvorming in een matras vervelend? Dat komt bij een goed koudschuim matras nauwelijks voor. Er kan eventueel wel een afdruk van de slaper ontstaan, maar dit heeft verder geen negatief effect op de ondersteuning of het comfort. Uiteindelijk vormt het matras naar uw lichaam, zodat het lichaam voldoende ondersteunt wordt. De koudschuim matrassen hebben een lange levensduur en zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Daarnaast is de prijs- en kwaliteitsverschil groot wat het lastig maakt om een echt goed matras te vinden.

De voordelen van een koudschuim matras

Van plan om een koudschuim matras aan te schaffen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Er zitten namelijk veel voordelen aan verbonden. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

-. Koudschuim biedt goede ventilatie

-. Lange levensduur met veel veerkracht

-. Biedt veel comfort

-. Het koudschuim matras heeft een uitmuntende ondersteuning (bij een hoge HR-waarde)

-. Het matras wordt niet klam ondanks dat iemand er flink op zweet.

Koudschuim matras vindt u bij de Matrassenstad

Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Wilt u een eenpersoons of een tweepersoonsmatras? Of bent u op zoek naar een twijfelaar? Bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Bestel uw gewenste matras online, of kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van uw gewenste matras.