Bij Matrassenstad in Breukelen vindt u altijd uw gewenste Pullman matras. Zoekt u een matras waar u jarenlang plezier van heeft? Ga dan voor een Pullman Silverline matras! De Silverline matrassen scoren hoge cijfers in de test van de Consumentenbond. Bekijk hier het aanbod Pullman matrassen van Matrassenstad!

6 artikelen  


Pullman Silverline: hét matras voor ultiem slaapcomfort

Op zoek naar een matras voor ultiem slaapcomfort, wat na enkele jaren nog steeds als nieuw aanvoelt? Dan is een pocketveer matras van Pullman wat u zoekt. De matrassen in de Silverline collectie van Pullman bevatten een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones of een InSide pocketinterieur. Het interieur van het matras is afgedekt met een laag van comfortschuim of natuurlatex en een flexibele of jute drukverdeler. Het matras voelt daardoor stevig aan en geeft goede ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Bij Matrassenstad vindt u zes uitvoeringen van de Pullman Silverline, te weten:

Best getest: Pullman Silverline Luxury matrassen

De Luxury pocketveer matrassen van Silverline hebben een 7-zones honingraat interieur met nageharde veren. Dit pocketveringinterieur zorgt ervoor dat uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning ontvangt. De 7-zones zijn afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. Daarnaast is een Silverline Luxury matras uitgerust met elastische stretch met wol, zijde en katoen, waardoor u altijd verzekerd bent van een goede nachtrust.

Best getest: Pullman Silverline Excellence matrassen

De Excellence pocketveer matrassen van Silverline zijn al vier jaren op rij (2016, 2017, 2018 en 2019) bestempeld als 'Best getest' door de Consumentenbond. Van alle Silverline matrassen biedt de Excellence matrassenserie de beste ondersteuning voor zijslapers. Daarnaast wordt deze variant geprezen om zijn veerkracht en ventilerende eigenschappen. De Excellence matrassen bevatten allen een geavanceerd 7-zones honingraat pocketinterieur, afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler.

Best getest: Silverline Premier matrassen van Pullman

De Silverline Premier matrassenserie van het merk Pullman is, net als de Silverline Excellence serie, als beste getest door de Consumentenbond. Deze matrassen bieden de beste ondersteuning voor zijslapers. De Silverline Premier matrassen zijn uitgerust met een geavanceerd 7-zones pocketinterieur. Het pocketinterieur is bij de Premierserie afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Hierdoor voelt het matras steviger aan als u erop gaat liggen.

Geschikt voor iedere slaaphouding

Ligt u altijd op uw zij, of op uw rug? De matrassen in de Pullman Silverline collectie bieden altijd de gewenste ondersteuning, ongeacht uw slaaphouding. Met ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen: de Silverline is een matras waar u jarenlang plezier van heeft.

Wat maakt Pullman Silverline matrassen bijzonder?

Alle matrassen van Pullman worden voorafgaand in de fabriek behandeld met zogenaamde Sensity®. Dit is een probiotica die op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Daarnaast is elk matras standaard uitgerust met handvatten, zodat u het matras eenvoudig om kunt draaien. Het regelmatig keren van uw matras bevordert de levensduur van het product, zodat u er langer plezier van kunt hebben. Ook kunt u bij Matrassenstad (zonder meerprijs) kiezen voor een standard (middelhard) of een firm (stevige) variant matras. Tot slot bieden wij altijd 5 jaar garantie op alle Pullman matrassen.

Matrassenstad: de (online) winkel voor uw perfecte matras

Wanneer u 's nachts goed slaapt, bent u overdag veel productiever dan wanneer u geen goede nacht draait. Een goed matras is daarom essentieel. Bij Matrassenstad vindt u matrassen in vele soorten, maten en merken, waaronder matrassen van het topmerk Pullman. Een matras voor een eenpersoons-, tweepersoonsbed of een twijfelaar: bij Matrassenstad vindt u het allemaal. Kom eens langs in onze winkel in Breukelen. Wij voorzien u graag van professioneel advies. Bestelt u liever online? Ook dat kan! Uw matras wordt gratis bij u bezorgd.