Wilt u genieten van het hoogste slaapcomfort, koop dan een Goldline matras van Pullman. Matrassen van de hoogste kwaliteit vindt u bij Matrassenstad. Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk, dat is wat u ervaart als op een Pullman Goldline matras gaat liggen.

4 artikelen  
Goldline matrassen voor de beste ondersteuning

Bent u op zoek naar een matras dat perfect afgestemd is op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding? Dan is de Pullman Goldline precies wat u zoekt! Dit Pullman matras is voorzien van gezoneerde inside pocketvering, die tevens nagehard zijn. Dit betekent dat in de duurzame pocketveer ook nog een (kleinere) pocketveer zit, wat extra ondersteuning biedt. De Pullman matrassen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze matrassen gaan jarenlang mee.

Het absolute topmodel van Pullman

De Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman, en beschikt over een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bent u op zoek naar een matras dat voorzien is van alle mogelijke luxe en technologie, dan is de Goldline Luxury precies wat u zoekt. De Goldline Excellence zijn afgedekt met een laag natuurlatex en een jute drukverdeler. Het vierde model van de Goldline collectie is Premier. Ook dit matras is uitermate comfortabel en biedt u de beste ondersteuning.

Goldline matrassen: verkrijgbaar alle formaten

Alle modellen zijn in verschillende formaten te verkrijgen: geschikt voor éénpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en twijfelaars. Ook zijn alle matrassen behandeld met Sensity: een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Wilt u alleen het allerbeste, ga dan voor een Goldine matras van Pullman. Bekijk snel het gehele assortiment van Pullman in de webshop van Matrassenstad.

Vind uw geschikte Pullman matras bij Matrassenstad

Kom eens bij ons langs in Breukelen. Wij voorzien u graag van professioneel advies. Op die manier vindt u altijd het matras dat het beste bij u past. Door onze grote voorraad, is uw gewenste matras altijd beschikbaar. Bestelt u liever online? Ook dat is mogelijk! Bestel uw Pullman matras online bij Matrassenstad, dan wordt deze gratis bij u thuisbezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop.